Παναθηναϊκός: Πανέτοιμοι για τον «τελικό»!

Παναθηναϊκός: Θετικό δείγμα με κάποιες ατέλειες - Ο Ιβάν έχει δουλειά

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε καταστρώσει διαφορετικά τα πλάνα του απ’ ότι εξελίσσονται τα πράγματα και πλέον καλείται να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή αυτών.

Ο Παναθηναϊκός μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 13η αγωνιστική της Super League θα έπαιζε κανονικά το ερχόμενο σαββατοκύριακο κόντρα στον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου.

Ωστόσο το παιχνίδι στο Περιστέρι όπως και όλη η υπόλοιπη αγωνιστική δράση δε θα λάβουν χώρα, καθώς το πρωτάθλημα θα διακοπεί προσωρινά διότι δεν υπάρχουν διαιτητές να σφυρίξουν τα παιχνίδια.

Αυτό το γεγονός αναπροσαρμόζει τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είχε σχεδιάσει αρχικά να παίξει σήμερα η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, έχει αναβληθεί το ματς, κι έπειτα να πάει στο Περιστέρι, για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο.

Πάντως όλη αυτή η ιστορία έχει και τα θετικά της, καθώς οι Τιν Γεντβάι και Χουάνκαρ θα έχουν περισσότερο χρόνο κι αναμένονται να επιστρέψουν πιο έτοιμοι και ξεκούραστοι στον μεγάλο τελικό της ομάδας που είναι με τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο.

Αν δεν ανατραπέι κάτι, ο Παναθηναϊκός θα δώσει το επόμενο ματς του την άλλη Πέμπτη στη Λεωφόρο κόντρα στους Ισραηλινούς σ’ ένα παιχνίδι που θα έχει χαρακτήρα τελικού για το Τριφύλλι, το οποίο με θετικό αποτέλεσμα θα περάσει στα νοκ άουτ του Conference League.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο Τιν Γεντβάι που προπονήθηκε χθες με τους συμπαίκτες του θα πάρει ακόμα περισσότερες ανάσες, προκειμένου να είναι όσο πιο ξεκούραστος γίνεται για το ματς της επόμενης Πέμπτης.

Από την άλλη πλευρά ο Χουάνκαρ που έχει επιστρέψει θα προσπαθήσει μέσω των προπονήσεων που συνεχώς θα κάνει να βρει ρυθμό και να διεκδικήσει θέση βασικού με τη Μακάμπι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News