Παναθηναϊκός: Πρωταγωνιστές και... προσθήκες!
Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος έχει ολοκληρωθεί με τα συμπεράσματα για τους πράσινους να είναι πολλά και κυρίως θετικά.
Ακόμα μία απαιτητική σεζόν καλείται να βγάλει εις πέρας ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο πρώτο μισό της κανονικής περιόδου φαίνεται πως τα πήγε αρκετά καλά και έχει ανταπεξέλθει σ’ έναν εξαιρετικό βαθμό.
Οι πράσινοι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς έχοντας μόλις 2 ήττες σε 13 παιχνίδια και παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα (καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα).
Από εκεί και πέρα στη διάρκεια του πρώτου γύρου ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές μπορούμε να πούμε πως είναι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα αρχικά, ο οποίος φαίνεται πως έχει επιστρέψει πλήρως κι όλο θα ανεβαίνει από εδώ και πέρα.
Επιπλέον στη λίστα αυτή μπαίνει κι ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Σαφώς πιο βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι, πιο κεφάτος, πιο ορεξάτος και πιο ουσιαστικός στα περισσότερα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε από τον Σέρβο τεχνικό.
Τέλος, ως προσθήκη χαρακτηρίζεται εκείνη του Χουάνκαρ, ο οποίος μετά την περιπέτεια που πέρασε από τον τραυματισμό που του προκάλεσε η κροτίδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επέστρεψε και είναι έτοιμος να προσφέρει όσα μπορεί στο Τριφύλλι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο παίκτης του Παναθηναϊκού που αρέσει στην ΑΕΚ»
- Παναθηναϊκός: Παραμονεύει για να πάρει Γιάγκουσιτς η Ντινάμο Ζάγκρεμπ
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: «Ίσως ο Αλαφούζος να έχει πάρει την απόφασή του»
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι πολύ έξυπνο» - Το σχόλιο μετά την Τούμπα (vid(
- Κατσαρός: Το ερώτημα-αίνιγμα για ρόστερ και Μπενίτεθ τη νέα σεζόν (vid)