Παναθηναϊκός: Πρωταγωνιστές και... προσθήκες!

Παναθηναϊκός: Μοίρασε γκολ και θέαμα στον πρώτο γύρο

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος έχει ολοκληρωθεί με τα συμπεράσματα για τους πράσινους να είναι πολλά και κυρίως θετικά.

Ακόμα μία απαιτητική σεζόν καλείται να βγάλει εις πέρας ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο πρώτο μισό της κανονικής περιόδου φαίνεται πως τα πήγε αρκετά καλά και έχει ανταπεξέλθει σ’ έναν εξαιρετικό βαθμό.

Οι πράσινοι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς έχοντας μόλις 2 ήττες σε 13 παιχνίδια και παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα (καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα).

Από εκεί και πέρα στη διάρκεια του πρώτου γύρου ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές μπορούμε να πούμε πως είναι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα αρχικά, ο οποίος φαίνεται πως έχει επιστρέψει πλήρως κι όλο θα ανεβαίνει από εδώ και πέρα.

Επιπλέον στη λίστα αυτή μπαίνει κι ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Σαφώς πιο βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι, πιο κεφάτος, πιο ορεξάτος και πιο ουσιαστικός στα περισσότερα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε από τον Σέρβο τεχνικό.

Τέλος, ως προσθήκη χαρακτηρίζεται εκείνη του Χουάνκαρ, ο οποίος μετά την περιπέτεια που πέρασε από τον τραυματισμό που του προκάλεσε η κροτίδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επέστρεψε και είναι έτοιμος να προσφέρει όσα μπορεί στο Τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News