Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Βαγιαννίδης!

Παναθηναϊκός: Δεν αργεί η πώληση... εκατομμυρίων στο Τριφύλλι

Μπορεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αλμπέρτο Μπρινιόλι να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ασχολούνται μόνο με αυτό το θέμα.

Σύμφωνα με την sportday, οι πράσινοι ασχολούνται και με το συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Παλάσιος το οποίο λήγει το καλοκαίρι αλλά και με αυτό του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Και μπορεί το συμβόλαιο του Έλληνα μπακ να λήγει το 2026 και να υπάρχει περιθώριο όμως η απόφαση έχει παρθεί ήδη.

Βλέπετε ο Γιώργος Βαγιαννίδης μαζί με τον Φώτη Ιωαννίδη είναι τα αγαπημένα παιδιά του Γιάννη Αλαφούζου ο οποίος έχει δώσει εντολή οι δυο παίκτες να παραμείνουν στο Σύλλογο.

Έτσι, το Τριφύλλι είναι έτοιμο να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Βαγιαννίδη το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027 ή το 2028 ενώ φυσικά θα υπάρχει και η ανάλογη οικονομική επιβράβευση.

Μάλιστα, οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στα διοικητικά κλιμάκια του Παναθηναϊκού και την πλευρά του Βαγιαννίδη έχουν ήδη ξεκινήσει και μέσα στις γιορτές αναμένεται να κληθεί για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News