Στον... αέρα λόγω των διαιτητών η 14η αγωνιστική της Super League!

Απειλές σε Παπαπέτρου: «Θα σκοτώσουμε εσένα, το παιδί, τη γυναίκα και τον πατέρα σου!»

Οι απειλές στον Τάσο Παπαπέτρου φέρνουν άμεση αντίδραση από τους διαιτητές της Superleague 1.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικτυακό meeting των διαιτητών της μεγάλης κατηγορίας και οι πληροφορίες του SDNA ότι η απόφαση είναι σχεδόν οριστική.

Το… σχεδόν αφορά στο ότι θα πρέπει να υπογραφεί από τους ρέφερι και η σχετική επιστολή που έχει αποφασιστεί να σταλεί σε ΕΠΟ και ΚΕΔ, ενημερώνοντας για την απόφασή τους να απέχουν από τα καθήκοντά τους τουλάχιστον για τη 14η αγωνιστική της Super League και… βλέπουμε!

Αφορμή στάθηκαν οι σοκαριστικές απειλές που κατήγγειλλε ότι δέχτηκε ο διεθνής διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου μετά το παιχνίδι Βόλος-Ολυμπιακός, ο οποίος ενημέρωσε μάλιστα σχετικά τόσο την ΕΛ.ΑΣ., όσο και την UEFA, φέρνοντας έτσι την άμεση αντίδραση από τους συναδέλφους του.

Η αλήθεια είναι πως υπήρξε και στο παρελθόν ανάλογη πρόθεση από τους Έλληνες ρέφερι για αποχή μετά από επιθέσεις που δέχτηκαν διαιτητές, ωστόσο την τελευταία στιγμή ανατρεπόταν η απόφασή τους. Αυτή τη φορά ωστόσο εμφανίζονται αποφασισμένοι και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφασή τους είχε καθολική αποδοχή και δεν υπήρχαν ενστάσεις.

Να θυμίσουμε πως οι απειλές στον Παπαπέτρου ήταν το δεύτερο “χτύπημα” στο φετινό πρωτάθλημα, μετά τον εκρηκτικό μηχανισμό στο κατάστημα του διαιτητή Γκάμαρη.

Οι διαιτητές θα δηλώσουν ομαδικό κώλυμα για την προσεχή αγωνιστική, αναφέροντας μεταξύ άλλων στην επιστολή τους πως “δεν αισθανόμαστε ασφαλείς”, περιμένοντας από ΕΠΟ και Πολιτεία να λάβουν τα μέτρα τους για να σταματήσουν να αποτελούν στόχο και να τίθεται σε κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα, αλλά και να γίνονται θύματα εκφοβισμού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News