Παναθηναϊκός: Ο Βιλένα το έκανε, ήρθε η ώρα και του Τζούρισιτς

Η ποιότητα του Τόνι Βιλένα είναι, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, τεράστια και δεν υπήρχε περίπτωση ο συγκεκριμένος παίκτης να μη δώσει πράγματα στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Δεν γίνεται να «πέταξε» 10 εκατ. ευρώ για τον Βιλένα!

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε τον Τόνι Βιλένα ταράζοντας τα μεταγραφικά νερά και προσθέτοντας στο κέντρο έναν εξαιρετικό παίκτη με αρκετά καλό βιογραφικό.

Η ποιότητα του Ολλανδού μέσου είναι γνωστή και κανείς δεν ξεχνάει την μπάλα που ξέρει, ακόμα κι όταν δεν παίζει καλά για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα όπως εκείνος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αρχή πίστευε πολύ στον Βιλένα, τον έβαζε βασικό χωρίς να του δίνει πράγματα και επέμενε σ’ έκεινον.



Στην πορεία όμως, ο Σέρβος τεχνικός τον περιόρισε και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του, τον άφησε για ορισμένα παιχνίδια εκτός αρχικής ενδεκάδας.

Πλέον από το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα» έως σήμερα ο Ολλανδός μέσος δείχνει πως είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος και πως μπορεί να προσφέρει όλα εκείνα για τα οποία τον απέκτησαν οι πράσινοι.

Από εκεί και πέρα δεδομένη είναι και η ποιότητα του Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος μπορεί να μη βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι της καριέρας του, ωστόσο δεδομένα θα ανέβει κι εκείνος, όταν πρέπει και θα δώσει λύσεις στο σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News