Παναθηναϊκός: Οι goalkeepers του παίρνουν πολύ καλό βαθμό στο πρώτο μισό

Αυτό σημαίνει Παναθηναϊκός: Απίστευτη κίνηση από τους τερματοφύλακες του Τριφυλλιού! (pic)

Οι τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τη συνολική εικόνα του πρώτου γύρου μπορούμε να πούμε πως παίρνουν αρκετά καλό βαθμό με την παρουσία τους.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει από πέρυσι και με διαφορά από τον δεύτερο το κορυφαίο δίδυμο τερματοφυλάκων της Super League.

Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Γιούρι Λοντίγκιν έχουν αποδείξει άπειρες φορές πως βρίσκονται σ’ ένα εξαιρετικό επίπεδο και πως παράλληλα βάζουν ο ένας στον άλλον πίεση με αποτέλεσμα να δημιουργείται ο υγιής ανταγωνισμός.

Από εκεί και πέρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ελληνικό πρωτάθλημα έδωσε στον πρώτο γύρο παιχνίδια και στους δύο προσπαθώντας να τους διατηρήσει σε ρυθμό αλλά και να μην είναι άδικος, κυρίως με τον Ρώσο πορτιέρε.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπρινιόλι έπαιξε 8 ματς και ο Λοντίγκιν στα υπόλοιπα 5 με τη συνολική τους παρουσία να κρίνεται εξαιρετική και με ελάχιστα λάθη, κυρίως από την πλευρά του Ιταλού.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπρινιόλι κράτησε 3 φορές το μηδέν, ενώ ο Λοντίγκιν μετράει 4 clean sheets. Συνολικά δηλαδή σε 13 ματς οι πράσινοι έχουν 7 ανέπαφες εστίες.

Τέλος, να θυμίσουμε πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έληξε 0-3 υπέρ των πράσινων, όμως για όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο το σκορ ήταν 1-1, οπότε οι πράσινοι εντός των τεσσάρων γραμμών σε αυτό το ματς δέχθηκαν παραβίαση της εστίας τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News