Παναθηναϊκός: Χουάνκαρ, η μεγάλη επιστοφή στην ενδεκάδα!
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει βασικό τον Χουάνκαρ στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός!
Ο Παναθηναϊκός είναι πρωατθλητής χειμώνας, ωστόσο θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην ίδια θέση μέχρι το τέλος.
Ολοι στην ομάδα έχουν στραφεί στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (20:00) για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.
Ενα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό για έναν παίκτη, τον Χουάνκαρ, ο οποίος θα αγωνιστεί βασικός για πρώτη φορά από τον τραυματισμό του από κροτίδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, 22 Οκτωβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του από την συμπλήρωση τριών κίτρινων καρτών.
Τα προβλήματα βέβαι επιμένουν στον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς εκτός μάχης παραμένουν οι Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον, ενώ λογικά θα είναι διαθέσιμος ο Γεντβάι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι «έδειξαν» τα λόγια του Αταμάν για την επόμενη μέρα
- Παναθηναϊκός: Η κρούση της Ντινάμο και η απάντηση του Γιάγκουσιτς
- Παναθηναϊκός: Aλλαγή πλάνου για τον διάδοχο του Μπενίτεθ, τι ισχύει με Ζενεσιό-Μαρσελίνο
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, ο αντι-Τεττέη
- Σαρπ Αταμάν: «Όταν όλοι γιορτάζουν την πτώση σου, καταλαβαίνεις πόσο τους πόνεσες»