Άκης: «Αδίστακτη η εγκληματική οργάνωση - Απατεώνας ο Ιωαννίδης, ο διάδοχος του Καραγκούνη!» (vid)

Άκης: «Αδίστακτη η εγκληματική οργάνωση - Απατεώνας ο Ιωαννίδης, ο διάδοχος του Καραγκούνη!» (vid)

Ο Άκης σχολίασε τα όσα έγιναν στο παιχνίδι Βόλος – Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα είπε ο γνωστός τηλεοπαδός του Ολυμπιακού στην εκπομπή «Άντε Γεια»:

«Τα εγκλήματα τα χθεσινά ήταν η συνέχεια των εγκλημάτων των προχθεσινών. Είναι αδίστακτη η εγκληματική οργάνωση, δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει πολιτεία, να τους ελέγξει και να τους καταδικάσει. Ή έχει συμφέροντα η Κυβέρνηση να χαρίζει πρωταθλήματα στους συνεταίρους της.

Από όλες τις φάσεις δεν αμφισβητείται το στήσιμο. Έγινε στήσιμο πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά έγινε στήσιμο και στην καταστολή. Έριξαν τα δακρυγόνα στον κόσμο με απώτερο σκοπό να δημιουργήσει επεισόδια ο κόσμος και να τιμωρηθούμε.

Στα αγωνιστικά, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει καλέσει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για να δώσει διευκρινήσεις για την καταγγελία. Κάθε Κυριακή κοιτάζουν να κάνουν χειρότερο για να χάσει ο Ολυμπιακός και να τα βάλουμε με την ομάδα μας. Αν βάλουμε τα παιχνίδια, στο ίδιο γήπεδο η ΑΕΚ στο 90′ πήρε ένα πέναλτι με τον ίδιο τρόπο και όχι τόσο καταφανέστατο. 

Ο Παναθηναϊκός μέσα στην αναμπουμπούλα, ο απατεώνας αυτός ο παίκτης, ο διάδοχος του Καραγκούνη, σκότωσε έναν παίκτη του ΟΦΗ, τον έστειλε στο νοσοκομείο. Με όποιον και να έρχεται σε επαφή αυτός, είναι πέναλτι. Το χθεσινό δεν συγκρίνεται…

Δεν ήταν καλή η ιδέα να πάμε με τον Μαρτίνεθ στα στόπερ. Τον χειμώνα θα γίνουν 4 μεταγραφές. Ευθύνονται τα στόπερ στο Βόλο. Ο Ρέτσος και ο Ντόι είναι το νο4 και το νο5 στην ιεραρχία των στόπερ. Θέλει η ομάδα δύο στόπερ, ένα 8άρι και ένα 6άρι. Σε αυτήν την κατεύθυνση είναι και οι επιτελείς της ομάδας με το προπονητικό τιμ.

Μαθαίνω πράγματα για τον Μαρτίνεθ που δεν μου αρέσουν. Είχε 90 λεπτά τον Φορτούνη και τον καταπονούσε στο Φράιμπουργκ. Νόμιζα ότι είχε κερδίσει τα αποδυτήρια, όχι δεν τα έχει κερδίσει ούτε αυτά. Είναι κάποιες επιλογές που σε βγάζουν από τα ρούχα σου! Πρέπει να πάρει τέσσερις παίκτες σε ένα τριετές πλάνο! Δεν μπορεί κύριε πρόεδρε, να αλλάζει 15 παίκτες τη χρονιά η ομάδα!

Μέσα στο χάλι της Κυβέρνησης μόνο με πάρα πολύ δυνατή ομάδα μπορείς να τους αντιμετωπίσεις. Δεν είναι αγωνιστικό το θέμα, είναι εξω-αγωνιστικό. Η ομάδα είναι ”μέσα” σε όλους τους στόχους. Στο πρωτάθλημα είμαστε στο -3 και περιμένουμε το CAS, στο Κύπελλο είμαστε μέσα, στην Ευρώπη θέλουμε αποτέλεσμα με την Τόπολα.

Ένα ολόκληρο σύστημα είναι εις βάρος του Ολυμπιακού και κάποιοι με τις αντιδράσεις σας τους βάζετε βούτυρο στο ψωμί τους. Ποιος Κόκκαλης; Αν δεν υπήρχε Μαρινάκης, δεν θα υπήρχε τίποτα! Από το 2010 προσπαθούσαν να κάνουν, αυτά που κάνουν τώρα.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News