Ντέμης: «Με μάλωσε ο Γιοβάνοβιτς - Θέλει, δεν θέλει, ο Ιωαννίδης θα φύγει από τον Παναθηναϊκό!» (vid)

Ντέμης: «Με μάλωσε ο Γιοβάνοβιτς - Θέλει, δεν θέλει, ο Ιωαννίδης θα φύγει από τον Παναθηναϊκό!» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ στην τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου της Superleague.

Η εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports ανάλυσε την αγωνιστική παρουσία του Παναθηναϊκού στον περσινό και το φετινό πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και παρουσίασε τις διαφορές που υπάρχουν σε σημαντικές στατιστικές κατηγορίες.

Αναλυτικά όσα είπε στη Monday FC ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ:

«Ο Φώτης δεν μας κάνει εντύπωση με αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο. Τα περιμένουμε από αυτόν. Ο Αϊτόρ επανέρχεται, είναι μια καινούργια μεταγραφή. Μπορεί να μην έχει πιάσει το 100% της απόδοσής του, αλλά ανεβαίνει. Και το γκολ ήταν υπέροχο.

Ο Παναθηναϊκός θα καταλήξει με Αϊτόρ – Παλάσιος, τα δύο εξτρέμ που είχε και πέρυσι πριν τραυματιστεί. Και αυτοί είναι οι δύο πιο ποιοτικοί εξτρέμ.

Με μάλωσε ο Γιοβάνοβιτς (σ.σ στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ). Θέλει δεν θέλει θα πάει κάπου ο Ιωαννίδης. Εύχομαι να γίνει για όλους τους παίκτες. Δεν επηρεάζεται από τη μεταγραφολογία. Θα βελτιωθεί κι άλλο ο Φώτης. Δεν τον σταματάει τίποτε.

Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε ευκαιρίες και δεν δέχτηκε πολλές φάσεις στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Όλοι δέχονται παραπάνω φάσεις από ότι πέρυσι, αυτό το συμπέρασμα βγάζω. Μου άρεσε πολύ ο Παναθηναϊκός.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News