Αράο: «Στόχος μας το πρωτάθλημα - Θα παίξω όπου με βάλει ο προπονητής μου»

«Βραζιλιάνικο» στυλ από Αράο, 0-1 ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη - Δείτε το γκολ (vid)

Ο Γουίλιαν Αράο παραχώρησε συνέντευξη στο «sport24.gr» μιλώντας για τους στόχους της ομάδας, για εκείνον και για το ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Γουίλιαν Αράο πραγματοποίησε συνέντευξη στο «sport24.gr» και αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, στους στόχους της ομάδας αλλά και στη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται.

Αστειευόμενος, μάλιστα, δήλωσε πως θα παίξει και τερματοφύλακας αν χρειαστεί και τον βάλει ο προπονητής του, δείχνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο πως είναι ένας επαγγελματίας παίκτης που θέλει να βοηθάει την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σήμερα κερδίσατε 4-0. Θεωρείς ότι ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το σκορ;

«Δε θεωρώ ότι ήταν εύκολο. Παίξαμε καλά, ήμασταν ουσιαστικοί και γι’ αυτό σκοράραμε τέσσερα γκολ. Κανένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος με τον Παναθηναϊκό να είναι πρώτος, εκτός συνέχειας Europa League, αλλά γερά στο κόλπο για τα νοκ-άουτ του Conference League. Τι απολογισμό θα έκανες για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

«Ο απολογισμός μέχρι τώρα είναι καλός. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, φυσικά μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Σε κάποια παιχνίδια πρέπει να μένουμε περισσότερο συγκεντρωμένοι, ειδικά στα μεγάλα ματς, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Προπονούμαστε γι’ αυτό.

Το πρώτο κομμάτι της χρονιάς έκλεισε και ο στόχος μας ήταν να προηγούμαστε στο πρωτάθλημα και να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος, αλλά και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Οπότε θα παλέψουμε γι’ αυτά».

Και μια προσωπική ερώτηση. Κατά βάση αγωνίζεσαι ως αμυντικός μέσος, όμως στα τελευταία παίζεις ως στόπερ. Νιώθεις άνετα σε αυτή τη θέση;

«Ναι, δεν έχω πρόβλημα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Αν χρειαστεί ο προπονητής να με βάλει στόπερ, ή δεξί μπακ ή τερματοφύλακα θα το κάνω (γέλια). Θα προσπαθήσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό.

Φυσικά η καλύτερη θέση μου είναι στη μεσαία γραμμή ως “εξάρι”. Εκεί νιώθω άνετα, εκεί έπαιζα σε όλη μου την καριέρα μου, αλλά αν ο προπονητής θέλει να παίζω εκεί δεν έχω κανένα πρόβλημα».




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News