Οικονόμου: «Ας κρατήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα χειμώνα - Εμείς σαν Ολυμπιακοί και αιώνιοι πρωταθλητές ξέρουμε» (vid)

Οικονόμου: «Ας κρατήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα χειμώνα - Εμείς σαν Ολυμπιακοί και αιώνιοι πρωταθλητές ξέρουμε» (vid)

Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα» που προβάλεται στο ΣΚΑΪ είχαν μια μίνι κόντρα αναφορικά με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Οι Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος που παρουσιάζουν την εκπομπή «Σήμερα» στο ΣΚΑΪ είχαν μια μικρή κόντρα αναφορικά με τους δύο αιώνιους αντιπάλους.

Συγκεκριμένα αφορμή για τη συζήτηση αυτή αποτέλεσαν τα χθεσινά επεισόδια στον Βόλο και στην αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο Άκης Παυλόπουλος, για να πικάρει τον Δημήτρη Οικονόμου ανέφερε τη φράση «πρωταθλητές χειμώνα», για να του απαντήσει ο δεύτερος πως «ο συγκεκριμένος τίτλος δε δίνει κάτι».

Αναλυτικά ο διάλογος:

Οικονόμου: «Ξεκινήσαμε από χθες βέβαια με τα ποδοσφαιρικά. Είχαμε και χθες ιστορίες, επεισόδια, φασαρίες». 

Παυλόπουλος: «Ωραία πράγματα πάλι ε;»

Οικονόμου: «Άστο δεν θα πω τίποτα γιατί θα γίνω πολύ κακός». 

Παυλόπουλος: «Ούτε εγώ θέλω να πω γιατί είμαι πρωταθλητής χειμώνα και δεν θέλω να επιδείξω αλαζονεία καμία». 

Οικονόμου: «Πρωταθλητής χειμώνα θέλω να σου πω ότι δεν είναι και κανονικός πρωταθλητής». 

Παυλόπουλος: «Τι εννοείς;» 

Οικονόμου: «Το λέω γιατί επειδή εμείς είμαστε αιώνιοι πρωταθλητές το ξέρουμε εμείς οι Ολυμπιακοί». 

Παυλόπουλος: «Πάει καιρός από αυτή την αιωνιότητα». 



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News