Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς «τρίβει» τα χέρια του μ' αυτό το δίδυμο

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 4-0: Δείτε τα γκολ και τα highlights

Ο Παναθηναϊκός έχει την πολυτέλεια να διαθέτει αυτή τη στιγμή το κορυφαίο δίδυμο τερματοφυλάκων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κλείσει ιδανικά τον πρώτο γύρο, καθώς νίκησε τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 4-0 και συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή έχοντας 31 βαθμούς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη του αγώνα ανέφερε στις δηλώσεις του: «πέρυσι με τον Γιούρι ήμουν άδικος» και για να λέμε την αλήθεια δεν έχει άδικο, καθώς ο Ρώσος πορτιέρε πέρυσι δεν πήρε όσα παιχνίδια άξιζε.

Ωστόσο το Τριφύλλι αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα δίδυμο τερματοφυλάκων, το οποίο είναι το κορυφαίο στην Ελλάδα με διαφορά του δεύτερου κι αυτό φάνηκε για ένα ακόμα παιχνίδι.



Συγκεκριμένα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι πραγματοποιεί εδώ και μια διετία κορυφαία παιχνίδια και έχει βοηθήσει τους πράσινους, ώστε να πάρουν αρκετούς βαθμούς και να διεκδικήσουν με αξιώσεις τους στόχους τους.

Από εκεί και πέρα κι ο Γιούρι Λοντίγκιν δείχνει με κάθε ευκαιρία την τεράστια ποιότητα που διαθέτει, βάζοντας έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας έπαιξε βασικός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, κράτησε για μία ακόμα φορά το μηδέν στην εστία του (4η φορά σε 5 ματς) και όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών με σπουδαίες επεμβάσεις.

Κάτι που έχει κάνει τόσο στο ματς με τον Πανσερραϊκό όσο και σ’ εκείνο με την Κηφισιά νωρίτερα μέσα στη σεζόν, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει στην πορεία τις νίκες.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News