Ιωαννίδης: Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για το «πρωταθλητής χειμώνα»
Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ μίλησε ο Φώτης Ιωαννίδης. Η ατάκα για τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα».
Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης:
«Ήταν ενα πολυ σημαντικό ματς. Ήμασταν έτοιμοι και το δείξαμε. Βγάλαμε όλα τα καλά στοιχεία της ομάδας μας και πήραμε το τρίποντο.
Ξέρουμε πως ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα. Είχαμε υπομονή σήμερα και ωραίο και άμεσο ποδόσφαιρο βρήκαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε.
Έχουμε ένα τρομερό staff, όλοι οι αναλυτές και τα παιδιά με βοηθάνε, Βρίσκουμε τρόπους για να βρίσκομαι πιο άμεσα στην εστία και μαζί με τη βοήθεια τους εξελίσσομαι. Επίσης τρομερή η πάσα του Γιούρι, τη φτάνει εκεί και με το χέρι.
Δεν στέκομαι στο «πρωταθλητής χειμώνα» πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο. Είναι μακρύς ο δρόμος και έχουμε όλα τα φόντα να εξελισσόμαστε και να κερδίζουμε κάθε ματς.»
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Μπορεί να σκάσει όνομα έκπληξη για αριστερός μπακ στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Το τριπλό μοντέλο συνδρομής στην πλατφόρμα Αλαφούζου
- Παναθηναϊκός: Ο φορ της Μπολόνια και η περίπτωση από την Τσέλσι
- «Ετοιμάζει πρόταση για Πούλγκαρ ο Παναθηναϊκός - Η ρήτρα αποδέσμευσης»
- «Τι πρέπει να γίνει για να ανοίξει ο δρόμος για Μπατίστ στον Παναθηναϊκό» (vid)