Ιωαννίδης: Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για το «πρωταθλητής χειμώνα»
Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ μίλησε ο Φώτης Ιωαννίδης. Η ατάκα για τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα».
Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης:
«Ήταν ενα πολυ σημαντικό ματς. Ήμασταν έτοιμοι και το δείξαμε. Βγάλαμε όλα τα καλά στοιχεία της ομάδας μας και πήραμε το τρίποντο.
Ξέρουμε πως ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα. Είχαμε υπομονή σήμερα και ωραίο και άμεσο ποδόσφαιρο βρήκαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε.
Έχουμε ένα τρομερό staff, όλοι οι αναλυτές και τα παιδιά με βοηθάνε, Βρίσκουμε τρόπους για να βρίσκομαι πιο άμεσα στην εστία και μαζί με τη βοήθεια τους εξελίσσομαι. Επίσης τρομερή η πάσα του Γιούρι, τη φτάνει εκεί και με το χέρι.
Δεν στέκομαι στο «πρωταθλητής χειμώνα» πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο. Είναι μακρύς ο δρόμος και έχουμε όλα τα φόντα να εξελισσόμαστε και να κερδίζουμε κάθε ματς.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τρελάθηκε με το ΟΑΚΑ ο Οικονομόπουλος, τι είπε σε Γιαννακόπουλο!
- Απάντησε ο Παυλόπουλος σε Οικονόμου για το «τέταρτο αστεράκι ραμμένο»
- Κάουκι: «Ομπράντοβιτς, το μεγάλο όνειρο του Παναθηναϊκού»
- Παναθηναϊκός: «Κύκλωσε» παίκτη από Ευρωλίγκα - Η πραγματική απόσταση από deal
- Φίλοι της Φενέρ αλλάζουν στάση για Γιαννακόπουλο μετά το Final Four!