Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η αλήθεια στον ποδοσφαιρικό...

Παναθηναϊκός: Το στοιχείο που κάνει την διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν

Ο προπονητής μετά την ήττα από την Βιγιαρεάλ είπε ότι δεν υπάρχει κανένα ντεφορμάρισμα αλλά τα μάτια μας λένε άλλα.

Ο Παναθηναϊκός έχει “μπουκώσει”, πολλοί παίκτες του δεν πατούν καλά κι επειδή στο κλαμπ δεν υπάρχει DNA πρωταθλητή δεν είναι καθόλου δύσκολο να σε πάρει από κάτω για τα καλά.

Ούτε η τύχη σε θέλει, το είδαμε στην Ισπανία με το οφσάιντ του Αϊτόρ και το πλασέ του Ισπανού που έφυγε λίγο άουτ, με την χαμένη ευκαιρία Ιωαννίδη για το 3-3 στις καθυστερήσεις.

Πέρσι το …κακό είχε ξεκινήσει από τη Νίκαια και συνεχίστηκε με τον ΟΦΗ με τα δοκάρια του Παλάσιος από τέσσερα μέτρα (με τον Ιωνικό για το 0-2, δύο λεπτά μετά το γκολ του Μπερνάρ, και με τους Κρήτες στο 51’, στο μοναδικό πραγματικά καλό διάστημα του Τριφυλλιού, από το 46’ έως και το 0-1 του Λάρσον στο 58’).

Ας μην γελιόμαστε: το τριφύλλι είναι πολύ πιεσμένο από τα πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και οποιαδήποτε απώλεια βαθμών στην επόμενη πεντάδα αγώνων πριν το ματς με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια θα είναι “καμπανάκι” ότι το κλαμπ κινδυνεύει να χάσει το μέταλλο, τη σκληράδα και την επιμονή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News