Παναθηναϊκός: Πλύση εγκεφάλου για να μην γίνει το ίδιο λάθος...

Το μεγάλο κρίμα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό

Χρειάζεται να γίνει πλύση εγκεφάλου στους παίκτες πως δεν πρέπει να γίνει λάθος που έγινε πέρσι στα παιχνίδια με Ιωνικό και με ΟΦΗ όταν το τριφύλλι υποτίμησε τους αντιπάλους και έδωσε το δικαίωμα στην ΑΕΚ σε δυο αγωνιστικές να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στους 4 πόντους.

Δεν χρειάζεται ο Παναθηναϊκός να είναι πολύ καλός για να κερδίσει σε λίγη ώρα τους Κρήτες.

Μπορεί να πάρει αυτό που θέλει ακόμα κι αν δεν παίξει μπαλάρα, κάνοντας και διαχείριση της κούρασης από την υπερ-προσπάθεια του β΄ μέρους στο ματς με την Βιγιαρεάλ.

Πέρσι η επιλογή Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πάει στη δυσλειτουργική τριάδα Πέρεθ, Κουρμπέλη, Τσέριν και να περάσει αριστερό εξτρέμ τον Μπερνάρ, δεν γινόταν να λειτουργήσει.

Το παιχνίδι χρειαζόταν παίκτες από τις πίσω γραμμές να πατάνε περιοχή, παιχνίδι ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου και πλάτος για να ανοίξει η αντίπαλη άμυνα.

Τίποτα από αυτά δεν μπορούσε να προσφέρει η ενδεκάδα που παρατάχθηκε κι ας είχε τον αντίπαλο 80 και βάλε λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Αρκετός χρόνος ώστε να μπορέσεις τον αντίπαλο να τον κουράσεις, να κυκλοφορήσεις γρήγορα την μπάλα και να του βάλεις παίκτες μέσα στην περιοχή.

Τίποτα από αυτά δεν έγινε στο περσινό ματς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News