Όταν ο Παναθηναϊκός απέρριψε τον Μόντριτς για να αποκτήσει τον Μπίσκαν!

Όταν ο Παναθηναϊκός απέρριψε τον Μόντριτς για να αποκτήσει τον Μπίσκαν!

Το ποδόσφαιρο έχει ατέλειωτες και ανεπανάληπτες ιστορίες για να διηγηθείς και μια από αυτές ήταν το τεράστιο λάθος του Παναθηναϊκού με τον Λούκα Μόντριτς.

Καλά ακούσατε, μιλάμε για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος έχει κατακτήσει τα πάντα στη καριέρα του.

Ακόμα, κατάφερε να πάρει την χρυσή μπάλα και να σπάσει το δίπολο Λιονέλ Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από 11 χρόνια.

Και όμως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αποκτήσει τον Μόντριτς όταν αγωνιζόταν στη Κροατία.

Επίσης, φημολογείται ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου ήθελε πολύ να έρθει στο Τριφύλλι όμως τελικά οι πράσινοι επέλεξαν τον Ιγκόρ Μπίσκαν από την Λίβερπουλ.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος παίκτης του Τριφυλλιού, Βέλιμιρ Ζάετς είχε αναφερθεί στην περίπτωσή του σε ραδιοφωνική του συζήτηση με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο λέγοντας πως το 2004-05 είχε την πρόθεση να τον φέρει στον Παναθηναϊκό:

«Οι ελληνικές ομάδες πρέπει να κάνουν καλό σκάουτινγκ. Δυστυχώς τότε ο Μόντριτς δεν ήρθε. Ήταν τότε μικρός, αλλά πολύ πιο φτηνός.

Πριν δύο χρόνια έφυγε με 25 εκατ. ευρώ για την Τότεναμ και τώρα είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη.

Τέτοιους παίκτες δεν βρίσκεις εύκολα. Πλέον ο Μόντριτς παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, ενώ το ελληνικό πρωτάθλημα έχει χαλάσει από τον χουλιγκανισμό»

Επί της ουσίας, ο Βέλιμιρ Ζάετς ήθελε να δει τον Λούκα Μόντριτς να ακολουθεί το παράδειγμά του και να προτιμά τον Παναθηναϊκό από άλλους, ακόμη και μεγαλύτερους συλλόγους.

«Ήρθα τότε σε μία μεγάλη ομάδα, που την κάναμε ακόμη μεγαλύτερη φτάνοντας στα ημιτελικά του Πρωταθλητριών.

Αγάπησα τον Παναθηναϊκό και παρότι ίσως να έκανα ακόμη μεγαλύτερα πράγματα παίζοντας σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, δεν έχω μετανιώσει».

Όμως, η τότε διοίκηση δεν άκουσε τον μεγάλο Ζάετς και ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι πιθανό να του άλλαζει\ όλη την ιστορία.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News