Παναθηναϊκός: Τα βρίσκει... σκούρα απέναντι στον ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Τα βρίσκει... σκούρα απέναντι στον ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο και θέλει την νίκη ώστε να κλείσει το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Για να το πετύχει αυτό όμως το Τριφύλλι θα πρέπει να είναι πολύ σοβαρό και να κάνει μια καλή εμφάνιση.

Και αυτό γιατί ο ΟΦΗ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα κάτι που έχει αποδειχθεί και στα προηγούμενα παιχνίδια των δυο ομάδων στη Λεωφόρο.

Πιο συγκεκριμένα, οι πράσινοι μετρούν δυο συνεχόμενες ισοπαλίες στην ιστορική τους έδρα κόντρα στους κρητικούς (1-1,0-0).

Ενώ η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ ήταν την σεζόν 2020-2021 με τελικό σκορ 2-0.

Ακόμα αξίζει να σημειώσουμε ότι στη περσινή αναμέτρηση των δυο ομάδων, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς γλύτωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του αγώνα με γκολ του Φώτη Ιωαννίδη.

Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να το δει αυτό το ματς σαν τελικό και να μπει στο γήπεδο και να δείξει στον ΟΦΗ από το πρώτο λεπτό, ότι δεν έχει τύχη.

Μετά την ήττα από τον Άρη δεν υπάρχει πλέον το μαξιλαράκι διαφοράς από τις άλλες ομάδες και οποιαδήποτε γκέλα της ομάδας θα την φέρει στην δεύτερη θέση.

 

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News