Παναθηναϊκός: Τι φέρνει στο Τριφύλλι η επιστροφή του Χουάνκαρ;

Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα με έκπληξη κόντρα στη Ρεν - Τα νεότερα για Χουάνκαρ

Μετά από εβδομάδες είδαμε ξανά τον Χουάνκαρ στο γήπεδο. Τεράστιο κέρδος θα είναι για το κλαμπ η άνοδος του.

Μιλάμε για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που στην πρώτη του θητεία στο κλαμπ έδειξε πως είναι ένας πληρέστατος σύγχρονος μπακ.

Ευχόμαστε μετά από τον τραυματισμό του να μην γίνει σκιά του εαυτού του. Επιβάλλεται να βρει τα ανεβάσματα του και την σιγουριά του όταν είχε μπάλα στα πόδια του.

Θα είναι σημαντικό ο Παναθηναϊκός να πάρει από αυτόν επιθετική απειλή κι αμυντική ασφάλεια, το τελευταίο δεν είναι βέβαια και το καλύτερό του αλλά μιλάμε για καλύτερο παίκτη ανασταλτικά από τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Ενόψει β΄ γύρου και με τον στόπερ που αναμένεται να έρθει είναι κομβικό να βρεθούν σταθερές στην αμυντική τετράδα κι επίσης όσο ανεβαίνουν οι ακραίοι μπακ να προσφέρουν περισσότερα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News