Παναθηναϊκός: Τι θα γίνει με Σπόραρ και Γερεμέγεφ;

Παναθηναϊκός: Τι θα γίνει με Σπόραρ και Γερεμέγεφ;

Καταλαβαίνουμε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που επιμένει στον Αντραζ Σποράρ.

Ο Σλοβένος είναι ακριβή μεταγραφή, μιλάει ίδια γλώσσα μαζί του, προσπαθεί να τον στηρίξει.

Όσο όμως ο Σλοβένος δεν παίρνει μπρος με τίποτα και περιφέρεται ράθυμα στο τερέν δεν γίνεται να μην ανοίγει η κουβέντα για τον Αλεξ Γερεμέγεφ.

Δυο γκολ σε 30 σκάρτα λεπτά έχει βάλει ο τύπος κι έκτοτε μην τον είδατε. Ο σύλλογος έχει στο νο3 των φορ τον πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος, έναν καθαρό στράικερ – φονιά μέσα στην περιοχή. Το πρόβλημα αφορά καθαρά τα χαρακτηριστικά του.

Πρόκειται για ένα …δολοφόνο περιοχής, κλασικό στράικερ που είναι φυσιολογικό σε συνθήκες που ο φορ πρέπει να λειτουργεί σε διαφορετικά μέτρα, να δυσκολεύεται.

Το γεγονός αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να προσφέρει, δεν είναι όμως ο επιθετικός που θα καλύψει μία απόσταση και θα φύγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Δεν φταίει σε κάτι δεν έχει αυτή την ικανότητα, αντίθετα είναι ικανός να κάνει μία δύσκολη σέντρα γκολ με το κεφάλι, να του περάσεις την μπάλα μέσα στην περιοχή παράλληλα και να σκοράρει.

Δεν μπορεί να παίξει αντεπίθεση, έχει όμως καλή πλάτη, παίρνει τον χώρο του, διαθέτει για το ύψος του καλό κοντρόλ και τεχνική κατάρτιση. Κάποια στιγμή πρέπει να τον ξαναδούμε…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News