Όμορφες στιγμές για Μλαντένοβιτς! (pic)

Παναθηναϊκός: Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν και πιθανή έλπληξη Γερεμέγεφ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-2 στο Μαδριγάλ από την Βιγιαρεάλ και θα τα δώσει όλα με την Μακάμπι τη τελευταία αγωνιστική για να συνεχίσει στο Conference League.

Οι παίκτες και το επιτελείο επέστρεψαν την Παρασκευή (1/12) στην Ελλάδα όπου οι ποδοσφαιριστές ξαναέσμιξαν με τις οικογένειές τους και πέρασαν μερικές στιγμές μαζί τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ο οποίος μόλις γύρισε στο σπίτι του, οι δύο γιοι του έτρεξαν στην αγκαλιά του κι η σύζυγός του απαθανάτισε την τρυφερή αυτή στιγμή μεταξύ τους.

Δείτε παρακάτω:

Όμορφες στιγμές για Μλαντένοβιτς! (pic)

Βέβαια οι στιγμές χαλάρωσης τελειώνουν αμέσως για τους παίκτες του Παναθηναϊκού αφού αύριο η ομάδα αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ένα παιχνίδι όπου εννοείται πως είναι must win για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ώστε να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News