Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος του 2023!

Παναθηναϊκός βαθμολογία: Τέλος το Europa League, έτσι συνεχίζει στην Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός μετά τον Άρη και από την Βιγιαρεάλ και πλέον μπαίνει σε μια 5αδα αγώνων στην οποία απαγορεύεται να κάνεις λάθος.

Και αυτό γιατί το Τριφύλλι είδε τους διώκτες του στη Super League να τον πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής (στο -1 ΑΕΚ και Ολυμπιακός, στο -2 ο ΠΑΟΚ) και πλέον έχει να δώσει ένα τελικό με την Μακάμπι για να πάρει το εισιτήριο για το Conference League.

Έτσι τα 5 επόμενα παιχνίδια είναι must win για τους πράσινους αν θέλουν να παραμείνουν πρώτοι στο ελληνικό πρωτάθλημα και να συνεχίσουν στην Ευρώπη και το 2024.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Κυριακή τον ΟΦΗ(3/12). Στη συνέχεια παίζει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι(9/12), με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (17/12) και ολοκληρώνει το έτος υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 20 του μήνα.

Από κει και πέρα, στις 14 Δεκεμβρίου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι Χάιφα στο φινάλε των ομίλων του Europa League.

Βέβαια στο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς είναι πιθανό να κάνει και η ισοπαλία στον Παναθηναϊκό όμως η ομάδα θα μπει μόνο για την νίκη ώστε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του στον όμιλο.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News