Συγκλόνισε ο Μπρινιόλι: «Όλοι μαζί φτάσαμε έως εδώ - Μην ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε»

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μέσω μιας ανάρτησής του στο instagram, καθώς μίλησε για την πορεία του Παναθηναϊκού έως τώρα.

Μπρινιόλι: «Είναι κρίμα για μένα - Μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι που είναι ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό έκανε τη δική του κατάθεση ψυχής μετά την ήττα με τη Βιγιαρεάλ.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός πορτιέρε ανέβασε μια εικόνα όλης της ομάδας και ανέφερε πως όλοι μαζί έχουν φτάσει ως εδώ που είναι σήμερα και πως κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει από που έχει ξεκινήσει αυτή η ομάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Πόσο μακριά έχουμε φτάσει όλοι μαζί για να βρεθούμε εκεί που είμαστε τώρα. Πρέπει να έχουμε το κουράγιο να ζούμε με τις νίκες και τις ήττες, χωρίς ποτέ να ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε. Σας ευχαριστώ για την άνευ όρων συμπαράσταση».

Δείτε τη δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alberto Brignoli (@brigno_22_)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr