Αϊτόρ: «Μείναμε ενωμένοι σαν γροθιά και παλέψαμε τη Βιγιαρεάλ»

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα» και την αντίδραση της ομάδας παρά την ήττα της.

Αϊτόρ: «Μείναμε ενωμένοι σαν γροθιά και παλέψαμε τη Βιγιαρεάλ»

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έπαιξε βασικός στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ισπανός εξτρέμ είχε θετική παρουσία και μάλιστα κατάφερε να βρει δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως το γκολ του δε μέτρησε διότι ήταν σε θέση οφσάιντ, όπως φάνηκε και από το VAR.

Παρ’ όλα αυτά μετά το τέλος του παιχνιδιού ο 27χρονος άσος του Τριφυλλιού στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του μετά το βαρύ 3-0 στο οποίο έχανε ο Παναθηναϊκός, λέγοντας πως όλοι παρέμειναν ενωμένοι σαν μια γροθιά και πάλεψαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και να κάνουμε το 3-3, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Τα δώσαμε όλα. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, επειδή παλέψαμε ενωμένοι σαν ομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά πράγματα. Να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με θετική διάθεση.

Μένω στα θετικά. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και τους βάλαμε δύσκολα. Σημειώσαμε ένα γκολ το οποίο λόγω VAR ακυρώθηκε, αφού υπήρξε οφσάιντ. Κάναμε τα πράγματα δύσκολα για μία σημαντική ομάδα».

Για την επιστροφή του αυτόν τον καιρό: «Είμαι καλά. Πρέπει να προετοιμαστούμε την Κυριακή (3/12) για το σημαντικό παιχνίδι που έχουμε απέναντι στον ΟΦΗ. Είναι μία δυνατή ομάδα με πολύ ενέργεια. Πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Exit mobile version