Παναθηναϊκός: Κερδίζει συνεχώς τον Αϊτόρ

Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός 3-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στο χθεσινό παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ έπαιξε βασικός και για μία ακόμα φορά έδειξε πως έχει αρχίσει να βρίσκει τον εαυτό του.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα είναι ένας παίκτης που την περασμένη σεζόν ταλαιπωρήθηκε πολύ, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού.

Στο καλύτερο φεγγάρι της καριέρας του, ο Ισπανός είδε την τύχη να του γυρνάει την πλάτη με τον σοβαρό τραυματισμό σ’ ένα παιχνίδι πρωταθλήματος στη Λεωφόρο κόντρα στον Άρη.

Από τον Παναθηναϊκό, δεδομένα, έλειψε πολύ η παρουσία του και σίγουρα με εκείνον στο δυναμικό του, ίσως, ο σύλλογος στο τέλος της περασμένης σεζόν έπαιρνε το πρωτάθλημα.

Πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει και πάλι τον Αϊτόρ στη διάθεσή του και το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως ο Ισπανός εξτρέμ αρχίζει να θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του.

Ο 27χρονος άσος στα τελευταία δύο παιχνίδια που έχει παίξει ως βασικός (Κηφισιά, Βιγιαρεάλ) έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, ενώ μάλιστα θα μπορούσε να είχε σκοράρει και στα δύο, αν για λίγα εκατοστά στο ένα δεν ήταν οφσάιντ ο Μαντσίνι που του έβγαλε την ασίστ, ενώ χθες αν ο ίδιος δεν ήταν εκτεθειμένος, επίσης για λίγο.

Σε κάθε περίπτωση ο Αϊτόρ δείχνει να έχει πάρει μπρος και είναι δεδομένο πως θ’ αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος χρειάζεται πάρα πολύ τον καλό Ισπανό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News