Παναθηναϊκός: Μένει Ισπανία ενόψει ΟΦΗ – Η απόφαση Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός με απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Βιγιαρεάλ δε θα ταξιδέψει για την Αθήνα αλλά θα μείνει στο Καστεγιόν.

Γιοβάνοβιτς: «Μπράβο τους...» - Οι ατάκες μετά τη σπουδαία νίκη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απόψε το βράδυ τη Βιγιαρεάλ (22:00) για την πρωτελευταία αγωνιστική του Europa League κι όλος ο οργανισμός θέλει ένα καλό αποτέλεσμα σ’ αυτό το ματς.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως στο Καστεγιόν της Ισπανίας έχουν ταξιδέψει όλοι οι παίκτες της ομάδας εκτός από τους τραυματίες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής λίστας ταξίδεψαν με το υπόλοιπο σύνολο, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε πως η ομάδα του δε θα φύγει κατευθείαν για την Αθήνα και πως θα παραμείνει και την επόμενη μέρα εκεί, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει του ματς με τον ΟΦΗ.

Να θυμίσουμε ότι οι πράσινοι θα παίξουν κόντρα στον ΟΦΗ στις 3 Δεκεμβρίου και ο Σέρβος τεχνικός δε θέλει να επιβαρύνει με συνεχόμενα και πολλά ταξίδια τους παίκτες του, γι’ αυτό και προχώρησε σ’ αυτή την απόφαση.

Exit mobile version