Επική ανάρτηση Μισθοφόρου για Ιωαννίδη (pic)

Επική ανάρτηση Μισθοφόρου για Ιωαννίδη (pic)

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος γνωστός από το Survivor 1 ανέβασε ένα ποστ στα social media για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία αντικατοπτρίζεται ο επιθετικός του Παναθηναϊκού με το βραβείο του καλύτερου Έλληνα παίκτης της περσινής σεζόν.

Μαζί όμως στη φωτογραφία, υπάρχει και ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας ο οποίος πρωταγωνιστεί στη θρυλική σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης.

Φυσικά, το αποτέλεσμα ήταν πολύ αστείο ενώ ο Αναγνωστόπουλος έγραψε και λεζάντα που ήταν η εξής:

«Φώτη ευχαριστούμε»

Δείτε παρακάτω:

Επική ανάρτηση Μισθοφόρου για Ιωαννίδη (pic)Στο μεταξύ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ, καθώς ήταν μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα και τον Βάλντας Νταμπράουσκας υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου προπονητή.

Ο Σέρβος που εν τέλει είδε τον Αλμέιδα να αναδεικνύεται σε κορυφαίο έκλεισε την εκδήλωση των βραβείων του ΠΣΑΠΠ με μια δήλωσή του μετά τη βράβευση του Φώτη Ιωαννίδη ως καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή για τη σεζόν που μας πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα, αφού έδωσε συγχαρητήρια σε όλους, θέλησε να τονίσει χαριτολογώντας πως ο Έλληνας στράικερ θα μείνει για πολλά χρόνια στο τριφύλλι με αφορμή μια ερώτηση του Ντέμη Νικολαϊδη προς τον Φώτη Ιωαννίδη για το σε ποιο πρωτάθλημα θα ήθελε να αγωνιστεί όταν φύγει από τον Παναθηναϊκό.

«Συγχαρητήρια για αυτή τη σπουδαία εκδήλωση. Όσοι πήραν τα βραβεία δίκαια τα πήραν, απλά θα ήθελα κάτι να πω. Ο Ντέμης όταν ανέβηκε ο Αλμέιδα τον ρώτησε αν θέλει να μείνει για πάντα στην Ελλάδα, τον Πινέδα που του αρέσει να παίζει περισσότερο, ενώ τον Ιωαννίδη αν σκέφτεται να αποχωρήσει (σ.σ. γέλια). Να του πω πως δεν θα φύγει ο Φώτης. Θα μείνει μείνει μαζί μας, είναι μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News