Παναθηναϊκός: Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Παναθηναϊκός: Ο X-Factor στο «Καραϊσκάκης» και η νέα... μεταγραφή

ΟΚ, η ομάδα εδώ και μήνες δεν κερδίζει ντέρμπι.

Δεν έχει σκόρερ killer, της λείπει οκτάρι βαρβάτο, ο Αϊτόρ ακόμα αγνοείται κι ο Χόρντουρ Μάγκνουσον θα είναι έτοιμος του χρόνου.

Από βαθμολογικής άποψης όμως, ο Παναθηναϊκός αν κερδίσει στη Λεωφόρο τον ΟΦΗ θα τερματίσει στο νο1 της κατάταξης.

Δεν θα είναι συγκυριακό, το κέρδισε με το σπαθί του, χωρίς μισό σφύριγμα υπέρ του. Το ψυχολογικό του status το ζηλεύει κάθε αντίπαλος πιστέψτε μας.

Άσχετα με τις αδυναμίες του, ο σύλλογος εντός των τειχών του Κορωπίου νιώθει δυνατός, σίγουρος.

Κάθε εβδομάδα Μάχεται και δεν λανσάρει κανένα προφίλ …ατσαλάκωτου, όπως οι αντίπαλοι που τα φιλικά τους Μέσα πάνε να μας πείσουν ότι αδικούνται που δεν βρίσκονται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και από τα φαβορί να περάσουν στην επόμενη φάση!

Το τριφύλλι είναι ομάδα φτιαγμένη για μάχη, απέναντι σε ΟΛΟΥΣ. Απέναντι μάλιστα και στον δικό του κόσμο, αμέτρητοι είναι εκείνοι που στριμώχνονται για το ποιος θα πετάξει την μεγαλύτερη εξυπνάδα και την πιο φαρμακερή ατάκα εις βάρος του τριφυλλιού έπειτα από στραβές.

Μετά στοιβάζονται απέναντι διαιτητές, επιτροπές, παραδοσιακοί αντίπαλοι κ.ο.κ. Εδώ είναι που ισχύει 100% το “μόνος μου και όλοι σας”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News