Παναθηναϊκός: Στο... ζάπιννγκ την Πέμπτη για Βιγιαρεάλ και Παρτιζάν - Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις!

Παναθηναϊκός: Στο... ζάπιννγκ την Πέμπτη για Βιγιαρεάλ και Παρτιζάν - Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις!

Τεράστιο είναι το δίλημμα για τους φίλους του Παναθηναϊκού το βράδυ της Πέμπτης, καθώς το Τριφύλλι θα αγωνιστεί… την ίδια ώρα σε ποδόσφαιρο – μπάσκετ στις διοργανώσεις των UEFA Europa League και Euroleague αντίστοιχα.

Η ερχόμενη Πέμπτη είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκούς, καθώς θα κληθούν να διαλέξουν αν θα δουν ποδόσφαιρο (στην CosmoteTV) ή μπάσκετ (στη NOVA). Με διαφορά 15 λεπτών ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τη Βιγιαρεάλ και την Παρτιζάν σε δύο διαφορετικά κανάλια!

Αν κάποιος διαθέτει και τα δύο συνδρομητικά κανάλια θα χρειαστεί να πάρει μια… γενναία απόφαση ποιο παιχνίδι θα παρακολουθήσει. Το αγαπημένο σας newspao.gr είναι η ενδιάμεση επιλογή, φυσικά, που θα έχει τα μάτια του στην… τσίτα και θα καλύψει (και στα social media) ταυτόχρονα δύο αναμετρήσεις.

Γιοβάνοβιτς ή Αταμάν; Ιωαννίδης ή Σλούκας; Europa League ή Euroleague; Γκολ ή τρίποντο; Πραγματικά, δεν γίνεται να διαλέξει κανείς, αν αγαπάει τον αθλητισμό.

Και οι δύο αναμετρήσεις είναι κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό. Στο ποδόσφαιρο οι «πράσινοι» παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση στο UEFA Europa League, στο μπάσκετ θέλουν να κάνουν σερί 5-0 νίκες στην Ευρωλίγκα στην έδρα του Ομπράντοβιτς!

Το μπάσκετ αρχίζει ένα τέταρτο νωρίτερα από το ποδόσφαιρο (21:45) στο κανάλι Novasports Prime σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Στις 22:00 με τη δεύτερη… φουρνιά των ευρωπαϊκών αγώνων είναι προγραμματισμένο το Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Κώστα Ψάρρα.

Αναλυτικά οι προαναγγελίες των δύο καναλιών:

21:45 EuroLeague: Παρτίζαν – Παναθηναϊκός AKTOR Novasports Prime σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

22:00: UEFA Europa League 2023-24. Φάση Ομίλων, 5η Αγωνιστική, 6ος Όμιλος. Επί ισπανικού εδάφους κόντρα στη Βιγιαρεάλ, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει τους βαθμούς που θα τον βοηθήσουν να συνεχίσει στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News