Ντέμης: «Δικαιούταν το λάθος ο Μπρινιόλι - Το περίμενα όπως και με τον Άλισον!» (vid)

Ντέμης: «Δικαιούταν το λάθος ο Μπρινιόλι - Το περίμενα όπως και με τον Άλισον!» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το μεγάλο λάθος του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ – που παρουσίασε και τη 42η Γιορτή του ΠΣΑΠΠ και δέχθηκε τα «πυρά» από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς – πήρε θέση για το λάθος του Μπρινιόλι και έκανε τον συσχετισμό με τον… Άλισον της Λίβερπουλ!

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή MONDAY FC:

«Άμα πούμε ότι το έχασε ο Παναθηναϊκός, μειώνουμε την προσπάθεια και την τακτική του Άρη. Αν πρέπει να διαλέξω, θα πω ότι το έχασε ο Παναθηναϊκός λόγω του λάθους του Μπρινιόλι. Μπήκε καλά ο Παναθηναϊκός.

Αν η ΑΕΚ θέλει 9-9,5 σουτ για να βάλει γκολ, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο 5-5,5. Δε νομίζω να άλλαξε κάτι σε μια αγωνιστική. Δεν ήταν εύστοχος ο Παναθηναϊκός. Αν δεν γινόταν αυτό το λάθος, θα βλέπαμε ένα ματς περισσότερο στο ”Χ”.

Όταν προηγήθηκε ο Άρης, άρχισε να πιστεύει παραπάνω και είδαμε μια άλλη ομάδα. Άλλο να πρέπει να βρεις ένα γκολ για να κερδίσεις κι άλλο δύο.

Ο Άρης πάτησε μετά καλύτερα στο γήπεδο. Δίκαια σκόραρε ο Μορόν, έστω και με αυτόν τον τρόπο. Η δουλειά που έκανε αμυντικά, ήταν σπουδαία. Μπράβο που πάει να πιέσει ο Μορόν, ξέρει πολύ μπάλα ο Μπρινιόλι. Έχει εύκολη πάσα ο Μπρινιόλι, μπορεί να την κάνει αριστερά. Ο Μορόν κυνηγούσε τα πάντα. 

Δεν μπορώ να πω ότι ο Μορόν είναι ο καλύτερος σέντερ φορ του πρωταθλήματος, αλλά είναι σπουδαίο να είσαι ο πρώτος σκόρερ. Το πρώτο γκολ άλλαξε όλο το παιχνίδι, κάποια στιγμή περίμενα να συμβεί αυτό.

Το περίμενα και με τον Άλισον στη Λίβερπουλ. Ήταν χαλαρός ο Μπρινιόλι και κάποια στιγμή αυτό το πληρώνεις. 

Ο Μπρινιόλι είχε την ατυχία να κάνει μέσα σε ένα μήνα δύο λάθη, όχι ίδια. Αλλά πάλι θα πω ότι το δικαιούται. Έχει παίξει τόσο καλά στην Ελλάδα ο Μπρινιόλι, ας μην ξαναγίνει.

Ο Ζουλς ήταν πάρα πολύ καλός, δεν τον ήξερα. Πρώτη φορά παίζει επί Μάντζιου στο αρχικό σχήμα. Ο Νταρίντα δεν ήταν τόσο σε καλή μέρα.

Ο Ιωαννίδης στο πρώτο μισάωρο έκανε καλό παιχνίδι, ο Αράο είναι αναντικατάστατος στα χαφ. Ο Μπερνάρ περίμενα να σκοράρει μετά το 1-0 στο τέλος του ημιχρόνου. Ωραία χαρακτηριστικά ο Παναγίδης, θέλω να τον ξαναδώ.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News