Παναθηναϊκός: Να πεισμώσουν, να θυμώσουν, να το δείξουν...
Ο Παναθηναϊκός την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε από τον Άρη με 2-0 σε μια πολύ κακή βραδιά για όλη την ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός στο Χαριλάου δεν κατάφερε να πάρει το ματς και να εκμεταλλευτεί το μαξιλαράκι των τεσσάρων βαθμών που είχε από τους διώκτες του με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται στην κορυφή, αλλά χωρίς διαφορά ασφαλείας.
Μάλιστα η συνολική εικόνα όλης της ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή, με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα ο προβληματισμός μετέπειτα να ήταν έντονος απ’ όλους και κυρίως από παίκτες και προπονητικό τιμ.
Παρ’ όλα αυτά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης και μέσα στα αποδυτήρια λειτούργησαν σωστά και φαίνεται πως διαχειρίστηκαν την κατάσταση όπως έπρεπε.
Με απλά λόγια, πείσμωσαν, θύμωσαν με τους εαυτούς τους και όλοι μαζί έβαλαν στόχο να κάνει η ομάδα ένα restart αρχής γενομένης από το πολύ κομβικό παιχνίδι της Πέμπτης με τη Βιγιαρεάλ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτσόλης, Κορόνα σε Μπενίτεθ: «Μη δίνεις σημασία στις φήμες...» - Όσα ειπώθηκαν στο Κορωπί
- Παναθηναϊκός: «Ο Μπενίτεθ απολύεται, ο Γιάγκουσιτς επιτέλους θα πάρει ευκαιρίες»
- «Βροχή» οι προτάσεις προπονητών στον Παναθηναϊκό - Οι δύσκολες περιπτώσεις
- Παναθηναϊκός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι πωλούνται και ποιοι μπορεί να δοθούν δανεικοί
- Παναθηναϊκός: Το deadline για τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ