Μπρινιόλι-Λοντίγκιν: Τα δεδομένα για τον βασικό ενόψει Βιγιαρεάλ

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι ή Λοντίγκιν με ΠΑΟΚ;

Παρά το λάθος του στο “Βικελίδης”, ο Παναθηναϊκός στηρίζει τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του Γιούρι Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, ίσως ακόμη και με τη συμμετοχή της Βιγιαρεάλ.

Στροφή του Παναθηναϊκού στην αναμέτρη με τη Βιγιαρέαλ, την ερχόμενη Πέμπτη στις 22.00.

Οι πράσινοι αφήνουν πίωσ τους την ήττα από τον Αρη, την ώρα που έχει ξεσπάσει κουβέντα για τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Παναθηναϊκός θα στηρίξει απόλυτα τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, η προσφορά του και η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη και όλοι του έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα, παρά το λάθος που έκανε.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή κάτω από τα δοκάρια, ακόμη και στο ματς της Πέμπτης με τη Βιγιαρεάλ (22:00), με τον Γιούρι Λοντίγκιν να είναι στις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το συγκεκριμλενο παιχνίδι.

Ο Σέρβος τεχνικός πάντα λειτουργεί αξιοκρατικά, ενώ και ο Μπρινιόλι ίσως χρειάζεται να ηρεμήσει και να ανασυγκροτηθεί για να επιστρέψει πιο δυνατός για τη συνέχεια της σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News