Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» η ημερομηνία για το ντέρμπι του Κυπέλλου

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» η ημερομηνία για το ντέρμπι του Κυπέλλου

Τελικώς τα πρώτα παιχνίδια των Παναθηναϊκού – Ολυμπακού και ΑΕΚ – Άρη μεταφέρονται για τις 10 Γενάρη οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 17 του ίδιου μήνα. Μένει ως έχει το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Η ΕΠΟ προ ημερών επιχείρησε να εξαντλήσει κάθε περιθώριο προκειμένουν να γίνουν τα δύο αυτά παιχνίδια του Novibet Κυπέλλου στις 6 και 7 Δεκεμβρίου αντιστοίχως.

Το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στις 6 του μήνα, ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου και μία ημέρα μετά είχε προγραμματιστεί το ΑΕΚ – Άρης, ανήμερα της επίσκεψης του Ερντογάν στην Αθήνα.

Εν τέλει οι δύο παραπάνω αγώνες μεταφέρονται για τις αρχές Γενάρη με βάση το πρωταρχικό πλάνο. Θα διεξαχθούν στις 10 Γενάρη και οι ρεβάνς τους στις 17 του ίδιου μήνα. Άρα το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων διαμορφώνεται ως εξής:

5 Δεκεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός
Παναιτωλικός – Athens Kallithea

6 Δεκεμβρίου

ΑΕΛ – Ατρόμητος
ΟΦΗ – Κηφισιά

7 Δεκεμβρίου

Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου
ΠΑΟΚ – Βόλος

10 Γενάρη

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
ΑΕΚ – Άρης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News