Ούτε στα όνειρά του! Από που κι ως που ο Μάντζιος «κέρδισε» τον Γιοβάνοβιτς;

Ούτε στα όνειρά του! Από που κι ως που ο Μάντζιος «κέρδισε» τον Γιοβάνοβιτς;

Δίκαια ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς στον Άρη μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά μη γράφονται και «υπερβολές»!

Ήταν γραφτό ο Παναθηναϊκός να φύγει ηττημένος από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αλλά και με μεγάλη δόση τύχης.

Η… στραβή έκατσε στον Παναθηναϊκό στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος, ο Άρης κέρδισε, λοιπόν, το Τριφύλλι (2-0), αλλά ΠΟΤΕ δεν κέρδισε ο Μάντζιος τακτικά τον Γιοβάνοβιτς.

Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και το λάθος του Μπρινιόλι έγειρε το γήπεδο υπέρ του Άρη και εις βάρος των «πρασίνων».

Μέχρι το 43′ ο Άρης έκανε φάση μόνο από το εξίσου, παιδικό λάθος του Κώτσιρα.

Επί 43 λεπτά η ομάδα του Μάντζιου δεν ακούμπησε μπάλα και κλείστηκε στη δική του περιοχή. Ο Γιοβάνοβιτς έδεσε… φιόγκο τον Μάντζιο και αυτό δεν είναι ψευδαίσθηση, είναι η πραγματικότητα.

Η αναποτελεσματικότητα του Τριφυλλιού, τα κακά τελειώματα και η αφηρημάδα οδήγησαν τις δύο ομάδες στο ημίχρονο στο 0-1 και όχι στο 2-0, βάσει της εικόνας της αναμέτρησης. Τα όσα επακολούθησαν στο β’ ημίχρονο, έχουν ελάχιστη σημασία καθώς ο Άρης αγωνίστηκε απέναντι σε έναν «άδειο» Παναθηναϊκό που σκεφτόταν, μέσα σε όλα, και τη Βιγιαρεάλ.

Ο Μάντζιος σίγουρα κέρδισε… πόντους στον πάγκο του Άρη μετά από μια νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, αλλά δεν έκανε και κανένα μαεστρικό κοουτσάρισμα. Απλά τον ήθελε… η τύχη και ο Μπρινιόλι!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News