Σπυρόπουλος: «Το ωραιότερο δευτεριάτικο ξύπνημα!»

Σπυρόπουλος: «Το ωραιότερο δευτεριάτικο ξύπνημα!»

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος έγραψε για τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού…

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αλέξης Σπυρόπουλος στο SDNA:

«Ο Λορέν, για την ώρα, έχει παίξει (φυσικά έχει παίξει, αφού δεν διατίθεται άλλος σέντερ-φορ στο ρόστερ…) και στα δώδεκα ματς του Αρη. Τα λεπτά της συμμετοχής του σε αυτές τις δώδεκα αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι 96, 99, 96, 99, 96, 96, 100, 94, 100, 101, 94, 63.

Το “63” είναι, η μία και μοναδική περίπτωση, πριν δύο μήνες με τον Παναιτωλικό στη Θεσσαλονίκη.

Εβαλε δύο γκολ, βγήκε στο δύο-μηδέν. Εννοείται πως σε ολόκληρη τη Σούπερ Λιγκ, ακόμη και στις ομάδες με τα πιο πενιχρά οικονομικά, πουθενά δεν υπάρχει άλλος επιθετικός ποδοσφαιριστής που απαγορεύεται έστω να κρυολογήσει. Να τραυματιστεί, ούτε λόγος. Να αποφορτιστεί, είναι εκτός συζητήσεως.

Πουθενά δεν υπάρχει στη Σούπερ Λιγκ, επιθετικός ποδοσφαιριστής να τον διαχειρίζονται έτσι. Ασταμάτητα κι ανελέητα! Υπάρχουν ενδεχομένως, σέντερ-μπακ που δεν βγαίνουν ποτέ. Πλάγιοι μπακ. Γκολκίπερ, βέβαια.

Ισως, κάποιος χαφ. Νούμερο-εννέα, σίγουρα κανείς. Αν ο προπονητής του Αρη θελήσει να δώσει στον Λορέν μισή ανάσα, οι λύσεις είναι οι εξής τρεις. Να βάλει εξτρέμ.

Να βάλει κεντρικό μέσο. Οπως εκείνη την ημέρα, με τον Παναιτωλικό. Μπήκε, στη θέση του Λορέν, ο Ρουμπέν Πάρδο. Να βάλει από την U-19 τον Μπεκιαρίδη (2005) που, ντε φάκτο, είναι ο δεύτερος φορ του γκρουπ.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News