Μπρινιόλι: Τα λάθη, το νέο συμβόλαιο και η ώρα του Λοντίγκιν

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή σε πολύ κακό φεγγάρι με τον Γιούρι Λοντίγκιν να καραδοκεί προκειμένου να πάρει… γάντια βασικού!

Μπρινιόλι: Τα λάθη, το νέο συμβόλαιο και η ώρα του Λοντίγκιν

Σε καμία περίπτωση δε γίνεται να μειωθεί η ποιότητα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι για ορισμένα λάθη που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας είναι σπουδαίος κι ό,τι καλύτερο έχει περάσει σε πορτιέρε τα τελευταία, τουλάχιστον, 15 χρόνια στο σύλλογο.

Ωστόσο είναι λογικό και ένα διάστημα να μην πατάει καλά για διάφορους λόγους, όπως είναι το ντεφορμάρισμα ή ακόμη και το γεγονός ότι δεν έχει κλείσει η υπόθεση της ανανέωσής του, καθώς δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ουσία είναι ότι ο Μπρινιόλι φαίνεται επηρεασμένος από κάτι, δεν είναι ο εαυτός του και αυτή τη στγιμή θα πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του κι έπειτα να επανέλθει ξανά πιο ήρεμα και με περισσότερη ψυχολογία και πίστη στον εαυτό του.

Για τον Παναθηναϊκό είναι τεράστια υπόθεση που έχει στον πάγκο του, τον Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας που σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα έπαιζε βασικός.

Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή ο Ρώσος τερματοφύλακας να πάρει ορισμένα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς το αξίζει, και στην πορεία όλο αυτό να δώσει σημαντικό κίντητρο και ξεκούραση στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, προκειμένου να τον κερδίσει ξανλα!

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή διαθέτει το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων στη Super League με μεγάλη διαφορά του δεύτερου!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News