Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Οι σίγουροι και τα διλήμματα του Γιοβάνοβιτς

Γιοβάνοβιτς: «Μπράβο τους...» - Οι ατάκες μετά τη σπουδαία νίκη

Μόνο ο Άρης βρίσκεται στο επίκεντρο των σκέψεων της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Την Κυριακή (26/11), το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει μια από τις πιο απαιτητικές προκλήσεις στο πρωτάθλημα, αφού παίζει εκτός έδρας με τους «κίτρινους». Όλα τα μέλη της ομάδας έχουν επικεντρωθεί σε αυτό το ματς, παρά την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ για το Europa League.

Ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχεδιάζει να παρατάξει μια ισχυρή ενδεκάδα, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή που προηγήθηκε και τον χρόνο ανάπαυσης ορισμένων παικτών. Ουσιαστικά «παίζονται» 2-3 θέσεις αυτήν τη στιγμή.

Με τον Μπρινιόλι να βρίσκεται στο τέρμα, Σένκεφελντ και Γεντβάι θα είναι δεδομένα τα δύο στόπερ, καθώς αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας, ενώ ο Μλαντένοβιτς θα παίξει αριστερά, αφού ο Χουάνκαρ δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Θα βρίσκεται πιθανότατα στην αποστολή, αλλά δεν είναι σε θέση να βοηθήσει από την αρχή.

Δεξιά θα παίξει ένας εκ των Βαγιαννίδη και Κώτσιρα. Στα χαφ αναμένεται να ξεκινήσουν Αράο και Τσέριν, με τον Μπερνάρ, ο οποίος πήρε ανάσες να είναι ο ένας από τους παίκτες των «πράσινων» μεσοεπιθετικά, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Παλάσιος. Ο Μαντσίνι με τον Βέρμπιτς διεκδικούν μία θέση για τα αριστερά, ενώ ο Ιωαννίδης θα είναι στην κορυφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News