Άρης - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 26/11

Προκρίθηκαν στο Euro οι Τζούρισιτς - Μλαντένοβιτς

Στην έδρα του Άρη δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League (26/11, 20:30).

Στην έδρα του Άρη δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League (26/11, 20:30). Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και σε 11 αγωνιστικές διαθέτει την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Επίσης, οι «πράσινοι» στις δυο τελευταίες επισκέψεις τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πήραν ισάριθμες νίκες στο γκολ (0-1, 1-2) και η ιστορία δεν αποκλείεται να επαναληφθεί.

Ο φετινός Παναθηναϊκός διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές και βλέπει τον Φώτη Ιωαννίδη να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο Έλληνας φορ του «τριφυλλιού» είναι ασταμάτητος και αυτό το απέδειξε και με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας όταν σκόραρε την Τρίτη απέναντι στη Γαλλία.

Ο Άρης υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα του σε σχέση με όσα παρουσίασε στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. Μέσα στην έδρα του θα αντλήσει ενέργεια από το κοινό του και για ένα ημίχρονο είναι ικανός να αντισταθεί στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Άρης-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 201:30 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

Άρης-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Προς 10 και 17 Ιανουαρίου προσανατολίζεται η ΕΠΟ να ορίσει το διπλό ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι διεθέσιμες ημερομηνίες είναι ελάχιστες και το πιθανότεροι είναι οι δύο αγώνες να διεξαχθούν τον Γενάρη.

Συγκεκριμένα ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου, ημερομηνία στην οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί ο αγώνας ρεβάνς ο οπόίος προορίζεται να γίνει μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 17/1.

Η Αστυνομία έχει ανάψει κόκκινο και για τον αγώνα ΑΕΚ – Άρης που έχειο προγραμματιστεί για τις 7/12 λόγω της επίσκεψης Ερντογάν εκείνη την ημέρα οπότε θα αλλάξει η ημερομηνία και στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία και ανάμεσα στις γιορτές (27-28/12) αφού το πρωτάθλημα διεκόπτεται από τις 21/12 μέχρι τις 3/1 και θα εξαρτηθεί από τις ομάδες αν θέλουν να αγωνιστούν τότε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News