Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το σενάριο αναβολής - «Αστακός» η Λεωφόρος

Παναθηναϊκός: Σπάνια τα... διαμάντια εκατομμυρίων του ποδοσφαιρικού

Μπελάδες στην Ελληνική Αστυνομία δημιουργεί η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, για τους «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτή ορίστηκε από την ΕΠΟ για της 6 του ερχόμενου Δεκεμβρίου, κάτι που προβληματίζει αρκετά τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, για την ώρα κανονικά αναμένεται να διεξαχθεί το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αφού η ΕΛ.ΑΣ. δεν σκέφτεται να ζητήσει αναβολή του ντέρμπι.

Το γεγονός πως εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένη η πορεία για την επέτειο του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ανησυχεί αρκετά την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., αφού υπό τον φόβο επεισοδίων θα πρέπει οι δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας να είναι πολλές.

Συν τοις άλλοις, υπάρχει και η προγραμματισμένη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέμπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 του Δεκέμβρη, δηλαδή μία ημέρα αργότερα.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, τα μέτωπα που καλείται να διαχειριστεί η ΕΛ.ΑΣ. δεν είναι λίγα και ως εκ τούτου θα πρέπει να βρεθεί λύση. Ένα από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν υποστήριζε πως το παιχνίδι ανάμεσα στους «αιώνιους» θα πάρει αναβολή και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή, με απόφαση της αστυνομίας.

Εντούτοις, όπως αναφέρουν πηγές στο Sportal κάτι τέτοιο δεν υφίσταται για την ώρα. Πιο αναλυτικά, στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. δεν υπάρχει η σκέψη για αίτημα αναβολής του αγώνα μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, αυτό που σκέφτονται στα κλιμάκια των Αρχών είναι να παρθούν τα πλέον αυστηρά μέτρα στο ντέρμπι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, ούτως ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση και να μην υπάρξουν έκτροπα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News