Η πιθανή ημερομηνία για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Κύπελλο!

Παναθηναϊκός: Πρώτα τελείωσε το παιχνίδι και μετά ήρθαν οι πίτσες!

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται η ΕΠΟ να ανακοινώσει και τις ημερομηνίες των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα οκτώ παιχνίδια, θυμίζουμε, θα διεξαχθούν το τριήμερο 5 με 7 Δεκεμβρίου και οι ρεβάνς τη δεύτερη εβδομάδα του 2024, από τις 9 έως τις 11 Ιανουαρίου.

Φυσικά, το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ‘dikisports’, η ΕΠΟ ήδη βγάλει ένα πρόχειρο πρόγραμμα, το οποίο «δείχνει» το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός την Τετάρτη, στις 6 Δεκεμβρίου.

Δεδομένα δεν μπορεί να οριστεί Τρίτη, αφού αμφότεροι οι «αιώνιοι» παίζουν Κυριακή στο πρωτάθλημα.

Όμως, η 6η Δεκεμβρίου είναι η επέτειος από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Αυτό σημαίνει ότι το κέντρο θα είναι αστακός ενώ  αναμένονται μεγάλες συγκεντρώσεις και πορείες μνήμης.

Όπως και μέτρα της αστυνομίας ισχυρότατα για το ενδεχόμενο επεισοδίων, τα οποία θα κινηθούν, λέει η λογική, στο ίδιο πνεύμα με τα, επίσης ισχυρά, μέτρα για το Πολυτεχνείο.

Έτσι, αναμένεται σχεδόν όλη η αστυνομία της Αττικής να είναι στους δρόμους για την επέτειο από τη δολοφονία του 15χρονου.

Με βάση αυτό, και αν επιβεβαιωθεί ότι στην ΕΠΟ σκέφτονται να ορίσουν την 6η Δεκεμβρίου το ντέρμπι «αιωνίων», δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η αστυνομία θα ανάψει το πράσινο φως.

Η λογική λέει ότι θα ζητήσει να πάει μία ημέρα μετά, την Πέμπτη, στις 7 Δεκεμβρίου

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News