Παναθηναϊκός: Το κόλπο Γιοβάνοβιτς με τους μπακ...

Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός 5-0: Τα highlights από την πεντάρα στην Λεωφόρο

O Γιώργος Βαγιαννίδης κλήθηκε στην εθνική ομάδα, αλλά ο Γιάννης Κώτσιρας είναι αυτός που κάνει σεζόν καριέρας.

Ο συγκεκριμένος δεν έχει το ταβάνι του πρώτου, είναι παίκτης του 7 που την τρέχουσα σεζόν δίνει σου δίνει σταθερά το 7.5!

Πολύ καλός, απόλυτα συγκεντρωμένος, θα συνεχίσει να παίρνει μπόλικο χρόνο και να μοιράζεται με τον πιτσιρικά την θέση του δεξιού μπακ αν κι ως τον Γενάρη μην το αποκλείουμε ο έμπειρος να παίξει και ως στόπερ!

Στα όπλα του τριφυλλιού είναι ότι φέτος έχει κλασάτη μεσοεπιθετική γραμμή και πως οι ακραίοι του αμυντικοί (σίγουρα ο Γιάννης μαζί με τον Μλαντένοβιτς) μπορούν να αγωνιστούν κοντά στον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Γιοβάνοβιτς βλέπει το ποδόσφαιρο πολύ επιθετικά κι άμα έχει τα κατάλληλα αμυντικά εργαλεία μπορεί κάποια στιγμή να δοκιμάσει να πάει σε ένα σύγχρονο 3-4-3 σε πιο επιθετική μορφή, με έναν στόπερ (“Σένκε”) και δύο πλάγιους στην τελευταία τριάδα για να εξαντλήσει τις πιθανότητες ταυτόχρονης παρουσίας των μπαλαδόρων του μπροστά.

Είναι μία λογική που δεν την βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα, αλλά δεν θα πρέπει να την αποκλείσουμε κιόλας ειδικά σε ματς με μικρές ομάδες, που θα έχεις καθαρίσει νωρίς και προς το τέλος θα μπορείς να δοκιμάσεις πράγματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News