Παναθηναϊκός: Μεγάλο το στοίχημα στο Τριφύλλι!

UEFA: «Ο Παναθηναϊκός είναι η πέμπτη πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης»

Το στοίχημα για την φετινή ομάδα είναι η εξάδα Αϊτόρ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Τζούρισιτς, Μπερνάρ, Βέρμπιτς να βρεθεί στο απόγειο της φόρμας της μετά τον Φλεβάρη.

Όλοι τους έχουν ποιότητα, ξέρουν μπάλα και κάποιες πινελιές που μας έχουν χαρίσει δείχνουν πως είναι εις θέση να μας χαρίσουν εκπληκτικές στιγμές φέτος.

Ο κόουτς προσπαθεί να βάλει στο κλίμα τον Ισπανό, δίνει χρόνο στον “Τζούρι” παρότι ο τελευταίος είναι του ύψους ή του βάθους, γενικώς θέλει να τους δώσει πολύ χρόνο ώστε όσο παίζουν να βρίσκουν τρόπους να συνεργάζονται.

Επειδή ο κόουτς ζητά ένταση, κοιτάζει να μοιράζει το χρόνο γιατί γνωρίζει πως και λόγω Ευρώπης κάποια στιγμή άπαντες θα χρειαστούν ανάσες.

Όσο περισσότερες βοήθειες προσφέρει ο πάγκος τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Για παράδειγμα, μέχρι πρότινος κανείς δεν θυμόταν πως ο Αϊτόρ (νο1 παίκτης της λίγκας μέχρι να τραυματιστεί) ήταν εκτός εξίσωσης αφού η φόρμα των υπολοίπων δεν άφηνε να φανεί το κενό του.

Μετά από πολλά χρόνια βλέπουμε μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά, εκεί είναι όλο το ζουμί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News