Παναθηναϊκός: Βασικός και στο Χαρίλαου ο Πέρεθ;

Παναθηναϊκός: Δεν «ξεγράφεται» εύκολα ο Πέρεθ!

Ο Ιβάν και οι συνεργάτες του έχουν πέσει με τα μούτρα στο βίντεο ενόψει Άρη.

Αργεί βέβαια αυτό το παιχνίδι, αλλά οφείλεις πάντα να είσαι στην τσίτα, ειδικά όταν είσαι τόσο καιρό χωρίς πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός πράγματι με την Κηφισιά δεν ήταν καλός, ήταν όμως μαζεμένος. Με εξαίρεση την φάση που δέχθηκε από τον Πρίτσα στο 35, έχοντας χαφ παραπάνω στον άξονα μίκρυνε τους χώρους για τον αντίπαλο κι ήταν πιο εύκολο να υπάρχουν καλύψεις στις μετρημένες κατοχές των απέναντι, φέρνοντας διαρκώς την μπάλα στα καρέ τους.

Μια, δυο, τρεις, ε, κάποτε θα έσπαγε η τύχη τους. Ακόμα και ο Ρούμπεν με ρόλο εξαριού έχοντας ακόμα ένα τρεχαλατζή χαφ κοντά του (Τσέριν) ήταν περισσότερο ωφέλιμος από ότι πρόβλημα.

Ο Πέρεθ είναι ένας μέσος που δεν παίζει κάθετα, δεν πατάει περιοχή, μα έχει την ικανότητα να έχει σωστές επιλογές με την μπάλα.

Είναι αργός, δεν βάζει ένταση στις αμυντικές αντιδράσεις του αλλά είναι καλός τακτικά και προσωπικά δεν αποκλείουμε την ύπαρξή του στο βασικό σχήμα και στην Θεσσαλονίκη μαζί με Αράο-Τσέριν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News