Παναθηναϊκός: Εκπέμπει μεταγραφικό SOS το Τριφύλλι!

Δημοσιογράφος που έκανε την ερώτηση στον Ιβάν: «Τους απέδειξα πόσο μικρή ομάδα είναι»

Όποιος έχει δει δύο ματς του Παναθηναϊκού μετά τον τραυματισμό του Χόρντουρ Μάγκνουσον διέκρινε δυο πράγματα: ότι η ομάδα χρειάζεται ένα γρήγορο, ψηλό κεντρικό αμυντικό, παίκτες να την σκληρύνουν στη μεσαία γραμμή (αφού Αράο, Ζέκα παίζουν ως στόπερ) και ένα φορ με εύκολο γκολ – αυτά κυρίως λείπουν.

Εν αναμονή του Γιώργου Νίκα που τα πάει καλά στον Λεβαδειακό πείτε ότι ο κεντρικός χαφ δεν είναι προτεραιότητα.

Κάποια στιγμή ο Βραζιλιάνος θα παίξει στη θέση του, υπάρχει και ο Ανταμ Τσέριν. Αν στην ΠΑΕ σκέφτονται να δώσουν τον Φώτη Ιωαννίδη είναι βέβαιο ότι με τα λεφτά που θα πάρουν μπορούν να βρουν πιο εύστοχο στράικερ από τον Έλληνα και από τον Σποράρ μαζί!

Κεντρική ιδέα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού υπάρχει λόγω του προπονητή του, όποιος παίκτης κι αν έρθει είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει, το ζητούμενο είναι να προκύψει κάτι σπέσιαλ που θα δώσει περισσότερο λάδι στη μηχανή σου, είτε αυτός ο παίκτης παίζει πίσω, είτε μπροστά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News