Παναθηναϊκός: Συνεισφέρει ακόμα και έτσι ο Βέρμπιτς!

Παναθηναϊκός: «Κρούση για Βέρμπιτς - Η αντίδραση του Σλοβένου»

Ο Μπέντζι Βέρμπιτς είναι ο πιο αργός από τους εξτρέμ του ρόστερ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να δώσει πράγματα.

Το παιδί ξέρει πολύ ποδόσφαιρο, το ότι δεν έχει ταχύτητα δεν τον αφήνει να σταθεί σε πρωτάθλημα υψηλού ρυθμού.

Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Για την Ελλάδα και με προπονητή που θα παίζει με δύο επιθετικούς είναι μανούλα. Ξέρει μπάλα, έχει καλό κοντρόλ, θάρρος, σωστές επιλογές κι είναι καλός συμπαίκτης.

Π.χ στο Καραϊσκάκη κέρδισε τις εντυπώσεις επειδή υπερασπίστηκε τον πεσμένο συμπαίκτη του (Χουάνκαρ) από τους…περίεργους που γυρόφερναν τον Ισπανό με το που έσκασε η φωτοβολίδα δίπλα του.

Ο Σλοβένος είναι παίκτης που με τα τελειώματά του μπορεί να βάλει δύσκολα στον στόπερ και όταν είναι σε καλή κατάσταση δίνει το δικαίωμα στο τριφύλλι να κρατήσει την μπάλα μέσα στην περιοχή του αντιπάλου.

Στο χέρι του κόουτς είναι να του δώσει κι άλλες ευκαιρίες αν και φέτος με τον ανταγωνισμό να έχει ανέβει κατακόρυφα οι ευκαιρίες δεν δίνονται άκοπα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News