Παναθηναϊκός: Οι μνηστήρες για Ιωαννίδη και η επόμενη μέρα!

Παναθηναϊκός: Τα έξτρα χρήματα στα ταμεία μετά την πρόκριση

Aναμενόμενο να συγκεντρώσει τόσο γρήγορα ενδιαφέρον από το εξωτερικό ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο μικρός σκοράρει διαρκώς στην Ευρώπη κι έχει κάνει όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να παραμιλάει.

Ο άνθρωπος έχει βγει μπροστά και οδηγεί την ομάδα. Έχει έναν πολύ ενδιαφέροντα συνδυασμό αυτοπεποίθησης, ποιότητας, θάρρους, φόρμας, σιγουριάς στον εαυτό του και όταν όλοι κολλάνε βγαίνει μπροστά και παίρνει τον Παναθηναϊκό από το χεράκι.

Είναι φανερό πως ο άνθρωπος έχει δουλέψει ατομικά σε υψηλό επίπεδο. Του έχει κάνει καλό το γεγονός ότι ο προπονητής του τον πιστεύει όπως και οι έξτρα προπονήσεις που έχει κάνει.

Μόνο από τον τρόπο που διαβάζει τον αντίπαλο όταν πάει να τον περάσει να δεις, την βελτίωση που έχει σε όλες τις εκτελέσεις, καταλαβαίνεις πως μιλάμε για επαγγελματία που αφιερώνει ώρες ώστε να γίνει καλύτερος.

Καιρό τώρα ο Φώτης παίζει σαν παίκτης εκατομμυρίου. Αν σκεφτούμε το συμβόλαιο που είχε όταν ήρθε από την Λιβαδειά και τα πολλά λεφτά που μπορεί να φέρει στο τριφύλλι με τις εμφανίσεις του, μιλάμε για το καλύτερο αθλητικό deal που έχει κάνει ποτέ ο Γιάννης Αλαφούζος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News