Παναθηναϊκός: Το... κόλπο Γιοβάνοβιτς στη Σούπερ Λιγκ

Γιοβάνοβιτς: «Με ηρεμία στη διακοπή» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Ο Ρούμπεν Πέρεθ έδειξε και στην Καισαριανή ότι για τις συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος (όπου οι ταχύτητες είναι δύο επίπεδα κάτω από αυτό που παίζεται στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ) μια χαρά μπορεί να κάνει την δουλειά, αρκεί να έχει δίπλα του χαφ να τρέχουν.

Δεν μπορούν π.χ να παίζουν μαζί Βιλένα, Πέρεθ, σε συνθήκες που ο Παναθηναϊκός δεν βολεύεται από το αποτέλεσμα.

Στην πίεση του αντίπαλου, κανένας εκ των δύο δεν μπορεί να βοηθήσει τον άλλον αλλά και τα στόπερ να ελευθερώσουν το παιχνίδι και για αυτόν τον λόγο βλέπαμε συχνά με τη Ρεν την μπάλα να γυρνά διαρκώς πίσω, όταν οι οικοδεσπότες έπεφταν πάνω τους.

Ο Πέρεθ δεν αντέχει σε υψηλό τέμπο, έφτασε στα 35, αν τον πιέσεις θα κάνει λάθη, ειδικά όταν δεν έχει κοντά του ποδοσφαιριστή που θα τον ελευθερώσει και θα του επιτρέψει να ανοίξει το παιχνίδι, κάτι που έκανε την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα ο Βιγιαφάνες και σε ένα βαθμό μπορούσε να το προσφέρει κι ο Αλεξανδρόπουλος.

Την Κυριακή με τον Τσέριν να κάνει καλό ματς, να τρέχει παντού, να δοκιμάζει σουτ, ο Ισπανός μια χαρά εξυπηρέτησε την αποστολή του.

Είπαμε, για τα ματς της Σούπερ Λιγκ, μπορεί να βοηθήσει…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News