Το ξεκάθαρο πλάνο του Παναθηναϊκού για Ιωαννίδη!

Παναθηναϊκός: Πόσα χρήματα θα πάρει μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του με την καταπληκτική χρονιά που κάνει και όπως είναι λογικό η συζήτηση για το μέλλον του έχει ξεκινήσει για τα καλά!

Σήμερα, υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα τα οποία μιλούσαν για ενδιαφέρον γερμανικών ομάδων για τον Έλληνα φορ.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, το πλάνο που έχουν οι άνθρωποι του για τον Ιωαννίδη είναι ξεκάθαρο και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Το Τριφύλλι δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να πουλήσει τον επιθετικό του καθώς αυτός αποτελεί ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Ακόμα, όλοι πιστεύουν ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης μπροστά του ενώ είναι και Έλληνας κάτι πολύ σημαντικό.

Έτσι, δεν θέλουν να συζητήσουν για ενδεχόμενη πώληση και θέλουν ο παίκτης να μείνει για χρόνια ακόμα στο Σύλλογο.

Τώρα, το αν στο μέλλον εμφανιστεί μια ομάδα και προτείνει κάποιο πόσο πάνω από τα 10 εκατομμύρια ίσως οι πράσινοι αποφασίσουν να μπουν σε κάποιες συζητήσεις.

Από την πλευρά του και ο Ιωαννίδης είναι πολύ ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό, ο κόσμος της ομάδας τον λατρεύει και ο ίδιος δείχνει διάθεση να πετύχει πολλά με την πράσινη φανέλα.

Τέλος, αν ο παίκτης συνεχίσει να προοδεύει ίσως υπάρξει και αναπροσαρμογή συμβολαίου ώστε να αυξηθούν οι οικονομικές απολαβές του.

Το σίγουρο είναι ότι Παναθηναϊκός και Ιωαννίδης έχουν πολλά να πετύχουν ακόμα μαζί!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News