Παναθηναϊκός: Στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς…
Σκόραρε στην Καισαριανή ο Μαντσίνι πιστοποιώντας την άνοδό του. Προφανώς δεν περιμέναμε το χθεσινό ματς για να διαπιστώσουμε πως πρόκειται για έναν αεράτο ποδοσφαιριστή με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός.
Βασικά ο Γιοβάνοβιτς έχει στο μυαλό του να αξιοποιήσει τη δυνατότητα όλων των ποιοτικών ακραίων επιθετικών που έχει το ρόστερ της ομάδας να παίζουν πιο εσωτερικά και κοντά στον εκάστοτε φορ.
Στην πράξη ο Παναθηναϊκός διαθέτει Σπόραρ, Ιωαννίδη και Γερεμέγιεφ για την κορυφή της επίθεσης και τέσσερις (Παλάσιος, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Βέρμπιτς) ποδοσφαιριστές, που η φυσική τους θέση, είναι στα άκρα αλλά ο κόουτς φροντίζει να τους έχει πιο εσωτερικά.
Με αυτόν τον τρόπο αξιοποιεί τα ανεβάσματα και την ικανότητα Βαγιαννίδη, Μλαντένοβιτς, Χουανκάρ στο να φέρνουν σωστά την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και φυσικά προσφέρει το δικαίωμα στους εξτρέμ να πατάνε πιο πολύ στο “κουτί” και να μπορούν να συνεργάζονται τόσο με τους ακραίους μπακ της πλευράς τους, όσο και με τον επιθετικό.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα χρήματα θέλει η Λανούς για Μεντίνα
- Παναθηναϊκός: Οι απολαβές Παντελίδη και το ποσό προς την Κηφισιά
- «Ίσως κάνει και δεύτερη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Η θέση»
- Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με Αντίνο - Τα ποσά και η στάση Μανσούρ
- Παναθηναϊκός: Αυτά ειπώθηκαν στο τηλεφώνημα Γιαννακόπουλου-Αταμάν