Παναθηναϊκός: Τότε επιστρέφει ο Πάλμερ Μπράουν

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την άμυνα καθώς έχει σοβαρές απουσίες εδώ και αρκετό καιρό.
Οι πράσινοι έχασαν για όλη την φετινή σεζόν τον Χόρντουρ Μάκγνουσον ενώ στα πιτς εδώ και καιρό βρίσκεται ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν.
Ο Αμερικανός τραυματίστηκε στο αγώνα με τα Γιάννενα εκτός έδρας και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί.
Όμως η κατάσταση του δείχνει να βελτιώνεται και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα αρχίσει τρέξιμο στην προσεχή διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.
Όσον αφορά το πότε θα επιστρέψει ο Αμερικανός στην αγωνιστική δράση, αυτό θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου.
Έτσι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κάνει λίγο ακόμα υπομονή ώστε να έχει μια ακόμα επιλογή στα στόπερ εκτός από τους Σένκεφελντ και Γετβάι.
Φυσικά, στη συνέχεια θα γίνει και μεταγραφή στόπερ ώστε να καλυφθεί το κενό του Μάγκνουσον και το Τριφύλλι να έχει και πάλι 4 επιλογές στο κέντρο της άμυνας.