Πρώτη συνάντηση Δούκα με Παναθηναϊκό: Η συζήτηση για Βοτανικό και η πράσινη αντίδραση

Την πρώτη του γνωριμία με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού είχε πριν από μερικές μέρες ο Χάρης Δούκας.
Σύμφωνα με την livesport, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του και επίσημα την Πρωτοχρονιά συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Τάκη Μαλακατέ και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Παναγιωτίδη.
Φυσικά, η συζήτηση αφορούσε τη Διπλή Ανάπλαση, την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και την ανέγερση του αθλητικού κέντρου που φιλοξενήσει τα ερασιτεχνικά τμήματα του Συλλόγου.
Από την πλευρά του, ο Δούκας επιβεβαίωσε ότι θέλει να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, Κώστα Μπακογιάννη και να τηρήσει στο έπακρο τα χρονοδιαγράμματα που προβλέπονται στις συμβάσεις.
Η στάση του ικανοποίησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού οι οποίοι ασφαλώς και περιμένουν πλέον τις πράξεις.